Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

407 commentaren van in totaal 407 beoordelingen
Service
C. Biermann (Rijsenhout)
14/11/2018
10

Gewoon prima!

Verkoop
Mevr. de Boer (Badhoevedorp)
14/11/2018
10

Tevreden, goede service, goed contact, goede afspraken, goed ontvangen.

Service
Anco van Rijnberk (Hoofddorp)
09/11/2018
9

Vriendelijke receptie en correct uitgevoerde werkzaamheden. Wachten met een krantje en koffie.

Verkoop
Dhr D Breeuwer (UITGEEST)
02/11/2018
8

Service en correct.

Service
T. 'm. P. Verbeek (Hillegom )
02/11/2018
10

Het is een prima garagebedrijf. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam.

Service
Geer (Hoofddorp)
29/10/2018
10

Een zeer betrouwbare dealer.

Service
Hr. en mevr. Joukes
29/10/2018
10

Vriendelijk, klantgericht, professioneel personeel.

Service
Mevr. Schriemer
29/10/2018
10

Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Uitleg geven aan mij als leek was geen enkel probleem. Netjes gebeld over de bevindingen en mijn wensen. Ook netjes gebeld zodra de auto klaar was. De leenfiets was prima. De auto is weer tiptop in orde.

Verkoop
Jenny
18/10/2018
10

Goede service vriendelijke verkopers

Verkoop
Dhr. A.J. Abels (Hoofddorp)
17/10/2018
10

Om dat we uitstekend zijn geholpen en als we nog iets willen weten worden we gewoon vriendelijk ontvangen en leggen ze de dingen nog even rustig uit.

Service
Ralf Galjaart. (Amstelveen. )
17/10/2018
7

De showroom kan netter.

Verkoop
dhr. Wessel (Hoofddorp)
11/10/2018
2

Waardeloos bedrijf. Bij telefonisch contact moet eerst de bekende antwoord app afgewerkt worden. Na een keuze te hebben gemaakt kun je super lang wachten of er wordt helemaal niet de telefoon opgenomen?Wanneer je naar de balie van de showroom gaat kun je een ons gaan wegen wanneer er iemand je te woord kunt staan. Dan de bekende kreet : er komt zo iemand bij u . . .kan zo 30min duren.Niet 1x maar 4x is dit ons overkomen.Waardeloze dealer. Het mag dan wel groot zijn maar van klantenservice mogen ze op cursus gaan.

Service
Wim Tenge
11/10/2018
9

Werkplaats is goed en resultaten conform afspraken.

Service
Dhr. L. Tavecchio (Landsmeer)
05/10/2018
9

Prettige ontvangst, duidelijke uitleg over te verwachte kosten, onderhoudsbeurt goed uitgevoerd, met toelichting over werkzaamheden

Service
Dhr,
05/10/2018
9

Reeds 14 jaar is Toyota Hoofddorp mijn Toyota Dealer!!!

Service
Erik Poort (Beinsdorp)
26/09/2018
10

Ik ben zeer tevreden over Garage Louwman,Je word er vriendelijk behandeld en vertellen meteen aan je waar je aan toe bent ....Vinden ze toch nog iets word je eerst op de hoogte gebracht via een telefoontje.Kleine reparatie's kan je op wachten en de koffie is ook nog goed te drinken :D :D :D :D

Service
r.e.smits (hoofddorp)
26/09/2018
10

Klant vriendelijk, interesse, behulpzaam, goede sfeer.

Service
HLA Erkelens (Nieuw-Vennep.)
19/09/2018
9

Correcte behandeling door het personeel. Duidellijke technische uitleg en kennis van zaken !

Verkoop
Marcel Vrielink (Almere)
19/09/2018
8

Personeel is klantvriendelijk en bekwaam

Service
Marijke 't Hart (Amstelveen)
19/09/2018
10

Telefonische afspraak maken ging goed, duidelijke uitleg op mijn vragen, duidelijke uitleg van de kosten en de te verwachten duur van de onderhoudsbeurt.Op de dag zelf: aardige ontvangst bij de receptie, gebruik van leenfiets, auto was op tijd klaar, factuurbedrag kwam overeen met van te voren opgegeven kosten, vriendelijk bij het afscheid nemen en een monteur heeft mij bij vertrek, op mijn verzoek, ook nog geholpen bij het instellen van mijn telefoon (Bluetooth).

Verkoop
Dhr. W. Popieluch
06/09/2018
10

Vakbekwaam , behulpzaam , vriendelijk

Verkoop
B. Hendrikse (Almere)
31/08/2018
10

Bij deze dealer voel je je direct welkom, vriendelijke medewerkers , nemen alle tijd die nodig is voor vragen.Mooie showroom met veel modellen.Topservice ook na aflevering.

Verkoop
Mevr van oostveen (Hoofddorp )
29/08/2018
10

Top Dikke 10

Service
van Meelen
24/08/2018
9

Een goede betrouwbare dealer. Vooraf altijd keurig een prijsopgave en reparaties worden alleen gedaan in overleg met klant. Nooit onvoorziene kosten achteraf. Altijd goed advies en personeel is ervaren, altijd vriendelijk en geduldig.

Service
Boib
22/08/2018
10

alles liep zoals gepland

Service
Dhr. M. Groenewegen (Haarlem)
15/08/2018
7

Omdat ik een goede Toyota dealer is, met de juiste mensen.

Service
W.M.Rosdorff (Lisserbroek)
07/08/2018
9

Duidelijk over werkzaamheden,correcte persoonlijke benadering.

Verkoop
Tm Klaasing Handgraaf (Vijfhuizen )
30/07/2018
10

Zeer duidelijk en positieve ervaring

Service
Lennart (Nieuw vennep)
25/07/2018
10

Klantvriendelijkheid, denk mee, luistert naar de wens van de klant. Al met al meer dan super tevreden met de kwaliteit en afhandeling.

Verkoop
Me s siriram
24/07/2018
10

Zeer tevreden klant in alle opzichten

Service
Dhr Frans van Bockhooven (Heemstede)
12/07/2018
9

10 wat zij beloven komen zij ook na , ook de verkoper herkent na aankoop de koper nog en toont nog interesse , gewoon een prettige zaak !

Service
K.verbrugge (Hoofddorp)
11/07/2018
9

Uiterst betrouwbaar. Vriendelijk en vakkundig personeel. Goede service.

Service
A Boessenkool (Aalsmeer)
27/06/2018
9

Great staff, clear communication even though spare parts were not ordered / delivered correctly. Very accommodating allowing me to leave my car there overnight.

Service
Dhr. C. de Vries (Hoofddorp)
27/06/2018
9

Vriendelijk geholpen en vooraf duidelijk over de kosten geïnformeerd.Kon de auto tijdens mijn vakantie laten staan en bij terugkomst ophalen.

Verkoop
Dhr Walker (Nieuw Vennep)
27/06/2018
9

Vriendelijk, bekwaam en behulpzaam personeel

Service
Hr. E. Schoorel (Hoofddorp)
13/06/2018
9

Goede garage, prettig personeel, te allen tijde bereid om tussendoor even te helpen

Service
dhr. J.Wijtvliet (Cruquius)
06/06/2018
9

Omdat we altijd keurig worden be handeld en te woord gestaan

Service
Dhr JC Bosch (zwanenburg)
24/05/2018
10

louwman hoofddorp is een betrouwbaar bedrijf personeel is viendelijk enweet waar ze het over hebben

Service
Dhr. J.jiskoot (Hoofddorp)
24/05/2018
9

Afspraak, uitvoering, toelichting zeer correct

Service
mw S. Bus
24/05/2018
9

goede en betrouwbare dealer

Verkoop
Samir causevic (Den Helder)
23/05/2018
8

Inruil van me auto was goed

Service
B. van Wijck (WEESP)
18/05/2018
9

Netjes geholpen en ondanks dat het langer duurde werd ik goed op de hoogte gehouden.

Verkoop
Puck Wolsink (Hoofddorp)
17/05/2018
10

Goede sfeerBetrouwbare uitstralingPrettige communicatieWe werden gezien en gehoord en dat is óók bij de koop van een auto belangrijk!!!

Service
Florin Omota (Haarlem)
02/05/2018
2

Problem not solved for the third time. Should I try once time more or stop asking?

Service
Jan Rozendaal (Aalsmeer.)
02/05/2018
9

Hoge klantvriendelijkheid !

Verkoop
Jolanda (A dam)
25/04/2018
9

Gewoon top behandeld.welkom gevoel

Service
Mevr. Dekker (Hoofddorp)
25/04/2018
8

klantgerichte en behulpzame medewerkers

Service
Ad Rieder (Hoofddorp)
18/04/2018
10

Zeer goede en professionele snelle hulp

Service
Dhr E van Schijndel (Ijsselstein)
18/04/2018
9

Prettige ontvangst, duidelijke afspraken die ook nagekomen worden en transparant over de uitgevoerde en extra uitgevoerde werkzaamheden die vooraf besproken waren. Zonder veel omhaal perfecte service

Service
Louis J.B. Van Dijk (Hoofddorp)
18/04/2018
9

Vriendelijk personeel,hulpvaardig, wel aan de prijs

Verkoop
Dhr. R.Kuiper (Hoofddorp)
17/04/2018
10

uitstekende service, kennis van zaken, vriendelijke, behulpzame medewerkers.

Verkoop
P.J.M. Zwerus (Hoofddorp)
12/04/2018
10

Snel geregeld, goede service

Verkoop
R. Schoenaker (Hoofddorp)
12/04/2018
10

Zeer klantvriendelijk geholpen, denken mee. Ik had de auto snel nodig en het was fijn, dat al het mogelijke gedaan werd om ook snel te leveren

Service
bies
11/04/2018
10

goed gewertkt

Service
Fred Bulk (Vijfhuizen)
04/04/2018
8

Tot nu toe prima bedrijf, komen afspraken na, nemen telefoon op, bellen op tijd terug, werken correct en volgens afgesproken tijdschema

Verkoop
R.A.M. van der Kort (Velserbroek)
28/03/2018
9

prima

Service
Dhr. A. Offringa
22/03/2018
9

Goede Verwachtingen waargemaakt.

Service
Dhr. M. Vos (Amsterdam)
22/03/2018
8

Zeer prettige en snelle dienstverlening. Duidelijke uitleg over de reparaties en opgave van de kosten.

Service
A.G.van Dijk (Schoonhoven)
20/03/2018
9

Ik ben als niet-klant (maar wel een Toyota-rijder) direct, correct en vriendelijk geholpen toen ik onverwacht door een sleepbedrijf met mijn auto naar Louwman Hoofddorp werd gebracht. De accu had het onderweg begeven en moest worden vervangen. Deze was echter niet op voorraad. Bij een leverancier in de buurt was een uitstekend alternatief leverbaar. Men heeft de accu opgehaald en direct geplaatst. Op deze manier werd voorkomen dat ik met OV een omslachtige reis naar huis moest maken om vervolgens de auto na één of meer dagen weer op te halen.

Service
Annelies Tevreden Rijder (Uithoorn)
14/03/2018
10

Prettig, betrouwbaar, gastvrij, kan altijd langskomen als er iets is. Solide merk.

Service
F. Hanssen (Voorhout)
21/02/2018
8

Correcte bejegening, deskunidge uitvoering van de werkzaamheden, goede communicatie over noodzaak werkzaamheden plus bijbehorend kostenplaatje.

Service
Mieke Wassenaar (Hoofddorp)
14/02/2018
10

Na eerdere ervaringen met Louwman Haarlem is het een verademing om met de menselijkheid van de medewerkers in Hoofddorp geconfronteerd te worden. Ik hoop nog lang van mijn aygootje te kunnen genieten, aan Louwman Hoofddorp zal het niet liggen.

Service
Tineke van der Wolf-Korbee (Lisse)
07/02/2018
9

snelle service, goed contact, super......

Service
Kees (Hoofddorp )
24/01/2018
6

Er is een periode geweest dat je klant was. Nu ben je iemand die een auto komt brengen. Het totale personeelsbestand is gewisseld op 1 na.

Service
Mevr C Sehlhoff (Hoofddorp)
24/01/2018
10

Altijd en goede communicatie en netjes gewerkt

Service
Anoniem
11/01/2018
8

gemaakte afspraken zijn nagekomen. auto -12 jaar- kwam netjes terug. geen grote kosten.

Service
Geer (Hoofddorp)
11/01/2018
9

Ik persoonlijk vaar blind op de mensen van de werkplaats, maar met de afdeling verkoop kan ik niet opschieten en ze weten zelf wel waarom.

Verkoop
Anoniem
03/01/2018
9

Vanwege hun klantvriendelijkheid, eerlijkheid en duidelijke antwoorden/uitleg.

Service
G tas (Aalsmeer)
27/12/2017
9

Te vreden over de garage en medewerkers

Service
Hr. R. Munscher (Hoofddorp)
20/12/2017
6

Ik heb daar pas een nieuwe auto gekocht, met informatie wanneer de levering ongeveer plaats zou vinden, inmiddels 13 dagen na die dag, nog niets vernomen.Geen bericht wanneer de levering Kan plaats vinden, geen bericht van vertraging, Gewoon geen bericht, vind ik een zeer slechte zaak!

Service
Piet Nieuwolt (hoofddorp)
20/12/2017
9

Prima service. Bij een kleine prijsoverschrijding wordt er gebeld. Dit hoeft van mij niet (10% marge is voor mij acceptabel) maar geeft wel aan dat gemaakte afspraken zeer correct worden nagekomen. Reparatie is zeer vakkundig uitgevoerd. Vriendelijk personeel. Nemen de tijd voor de klant ondanks het feit dat het die dag zeer hectisch was. Veel sneeuw dus topdrukte voor de werkplaats.

Service
Rolf de Zwart (Hoofddorp)
14/12/2017
9

Over het algemeen loopt alles prima.

Service
Anoniem
13/12/2017
8

wij zijn zeertevreden over de service

Service
Anoniem
13/12/2017
10

Heb al vele auto’s gehad van verschillende merken. Garage Louwman overtreft alle andere garages. Ik ben zeer tevreden en hoop op een lange en prettige relatie!

Service
Anoniem
13/12/2017
10

Professioneel, klantgericht en goede service!

Service
Mevr.J. Hutter (Badhoevedorp)
13/12/2017
8

Ze hebben een prettige omgang met de klant

Service
Anoniem
06/12/2017
8

goede en duidelijke afspraken, veel service

Service
Anoniem
06/12/2017
9

Altijd goede uitleg en goede behandeling

Service
Dhr. Meindert Grovenstein (1431 VE Aalsmeer)
06/12/2017
9

Fijne garage, vriendelijke ontvangst. Herinneringsmail vlak voor een afspraak

Service
Anoniem
22/11/2017
10

Alle personeelsleden zijn zeer vriendelijk. Er wordt altijd gevraagd of er nog punten van aandacht zijn als je de auto voor een servicebeurt brengt.Wanneer ik onverwachts defecte verlichting heb en ik ga onaangekondigd langs de garage, dan wordt de verlichting gerepareerd en kan men er op wachten.Indien bij een service beurt onverwachte zaken worden aangetroffen, wordt telefonisch contact met je gezocht om te mede te delen wat is aangetroffen en advies gegeven of reparatie direct gewenst is of dat men rekening moet houden dat dit tijdens volgende servicebeurt moet gebeuren.Bij wisseling van zomer- naar winterbanden of omgekeerd wordt je gelijk geinformeerd naar de staat van alle banden mbt tot algemene staat en profiel. Ben al jaren een zeer tevreden klant van Louwman Hoofddorp .

Service
Anoniem
16/11/2017
10

Prima service, goede wachtruimte en tevreden over hun werk.

Service
F.Maatman (Hoofddorp)
02/11/2017
8

geen verdere uitleg nodig

Service
Anoniem
01/11/2017
8

Goede service (leen auto of fiets), klantgericht, beleefd, deskundig.

Service
dhr k.ten Dam (Haarlem)
01/11/2017
9

Ik kom al jaren bij dezen dealer altijd fijn geholpen.

Service
Dhr. K. de Vries (Lisse)
25/10/2017
9

Met kennis van zaken een goede voorlichting verzorgen over de stand van de auto, de te repareren delen en de kosten daarvoor.

Service
Wim Tenge (Hoofddorp)
25/10/2017
9

Werkzaamheden door de Werkplaats zijn altijd volgens afspraak en toelichting goed uitgevoerd. Voor kleine problemen zijn servicepas en pechhulppas een ware uitkomst. Receptie/wachtruimte voldoet ook aan alle verwachtingen. Showroom ziet er goed uit; verkoop kan mogelijk wat "socialer" reageren.

Service
Anoniem
18/10/2017
8

Je wordt correct te woord gestaan.Je krijgt vooraf een prijsopgave en op de afgesproken tijd is de auto klaar.Alles precies zoals het hoort.

Service
Gerrit Jochems (zwanenburg)
16/10/2017
9

ik had anders een tien gegeven , maar ze vroegen mij of ze de navigatie kosteloos moesten updaten dat zou een uur duren ,ik zij ja dat is goed ik wacht wel . maar dat is niet gebeurt dat bleek achteraf niet gratis ,dat vond ik jammer

Service
Paul Ruygrok (Hoofddorp)
11/10/2017
9

Afspraak werd nagekomen. Duidelijke uitleg van manco's. Vlotte uitvoering van reparaties. Vooraf correcte prijsopgave. Een prettige omgeving om te wachten..

Service
Anoniem
29/09/2017
9

We worden al jaren correct geholpen en zijn blij met de service

Verkoop
Anoniem
27/09/2017
10

vriendelijk en bekwaamd personeel

Service
B.Zoeteman (Lisserbroek)
20/09/2017
8

alle onderhouds werkzaamheden goed uitgevoerd wat mij wel tegen valt is hoe je de auto bij een onderhoudsbeurt terug krijgt bij Volvo wat ik hiervoor reed kreegb ik hem altijd schoon terug maar bij Toyota is dit er niet bij.

Verkoop
dhr J.C Bosch (zwanenburg)
01/09/2017
10

klantvriendelijkheid, duidelijk, uitleg voor de proefrit over de auto, voor de aflevering een klein flimpje op de mail , kortom jullie zijn geweldig echt een 10 met een griffel en ook door de verkoper keurig netjes te woord gestaan zag er goed verzorgd uit ook de ruimte waar we tot de koop kwamen .

Service
M. van Denderen (Hoofddorp)
31/08/2017
8

Alle praktisch zaken zijn goed, verbetering zit is aankleding pand enigszins gedateerd. Verlichting zou vervangen kunnen worden voor led verlichting. zeker voor een merk dat reclame maakt met energiezuinige auto's is een gehele "groene" uitstraling van belang.

Verkoop
Anoniem
30/08/2017
9

Prettig geholpen. Alle tijd voor je ondanks drukte

Service
Chris Verhoeven (Hoofddorp)
18/08/2017
8

Zeer deskundig en vriendelijk personeel . Nemen uitgebreid de tijd om je te vertellen welke werkzaamheden ze hebben uitgevoerd .

Service
Anoniem
16/08/2017
9

Een fijne dealer/garage waar service nog hoog in het vaandel staat.

Service
Dhr. van der Linde (Hoofddorp)
16/08/2017
8

8 omdat ik redelijk te vrede ben tot nu toe

Verkoop
F van Bockhooven (Heemstede)
16/08/2017
10

Het aankoopproces was zeer correct en duidelijk en tijdens de aflevering was er ruim voldoende tijd om een en ander uit te leggen , de relatie met de heer de Vries werd als zeer aangenaam ervaren.

Service
Anoniem
09/08/2017
9

Prima service. Ik ben een tevreden klant.

Verkoop
Robert H.Bakker (Badhoevedorp)
08/08/2017
9

Altijd prettige ontvangst.Goede service.Bij (kleine) problemen adequate afhandeling.Goede kwaliteit en 'state of the art' van de auto's.

Verkoop
Anoniem
03/08/2017
10

Zeer goede service. Helpen je goed en luisteren naar je wensen. Ook na het ontvangen van de auto nog contact naar de klant over tevredenheid! Top!

Service
FRM HANSSEN (Voorhout)
02/08/2017
10

Deze medewerkers zijn zeer deskundig, accuraat, dienstverlenend en correct.

Verkoop
Anoniem
28/07/2017
8

We zijn uitstekend geholpen en geadviseerd door de verkoper. Goede inruilprijs en een aantrekkelijke actie prijs met de geboden opties. Alle beloftes zijn nagekomen en de aflevering is naar verwachting verlopen.

Service
J.E.F.Egstorf-Boshoff (Hoofddorp)
26/07/2017
10

Ik word goed , snel en keurig geholpen.

Service
Pieter (Delft)
26/07/2017
9

Medewerker(s) van Louwman Hoofddorp hebben mij goed geholpen, de reparatie liep precies volgens de eerste inschatting v.w.b. doorlooptijd en kosten. Er is extra tijd in gestoken om de regeling voor vervangend vervoer uit te zoeken.

Service
Ad Rieder (Hoofddorp )
24/07/2017
10

Goede ontvangst en duidelijk met kennis zaken.

Service
Anoniem
24/07/2017
8

Als het goed is kregen we vroeger altijd al een 8

Service
Anoniem
24/07/2017
9

Ze geven een goede service. Vooraf wordt je telefonisch op de hoogte gebracht voor een prijsopgaaf. Mocht je nog even moeten wachten kun je een kopje koffie krijgen.

Verkoop
R.a.jansen (Hoofddorp)
24/07/2017
10

Een top dealer

Service
H.Dorland (Amsterdam)
04/07/2017
8

Goede ontvangst en afhandeling

Verkoop
Arie Wies (Leimuiden)
30/06/2017
9

Correct ontvangen in een goed verzorgde showroom waarin een duidelijk overzicht is van de modellen en door middel van voorbeelden ook de verschillende uitrustings niveau's kunnen worden uitgelegd. Daarnaast een overzichtelijke duidelijke aanbieding ontvangen, gemaakte afspraken zijn volledig naar wens afgehandeld.

Service
Anoniem
21/06/2017
8

ik vind dat ze gewoon goed hun werk doen, niets overdrevens, dus normaal zoals het hoort

Service
Anoniem
20/06/2017
10

Mijn probleem is eerder een Toyota-fabriek probleem dan een dealer probleem. Bij de volgende herhaalde storing wil ik graag Toyota zelf ingeschakeld zien (auto stopt onvoorzien omdat gasklep(?) blijft hangen)

Service
Jan Rozendaal (Aalsmeer.)
20/06/2017
10

Altijd klantvriendelijk en hulpvaardig.

Service
Dhr.W.Rosdorff (Lisserbroek)
19/06/2017
9

Goede service. Omdat ik de afhandeling ter plaatse afwacht,wordt er niet getreuzeld met de werkzaamheden.Duidelijke uitleg en adviezen.

Verkoop
Rob Snoek (Hoofddorp)
14/06/2017
9

Tot nu toe goede ervaring zowel met de verkoop als onderhoud

Verkoop
Dhr. Janssen (Lisse)
07/06/2017
9

Service met grote S

Service
Mevr Rombouts (Sassenheim)
31/05/2017
10

Doordat ze goede service bieden en met je mee denken

Service
Anoniem
24/05/2017
9

Ik wordt vriendelijk te woord gestaan .

Verkoop
Anoniem
19/05/2017
8

Correcte ontvangst, vriendelijk personeel, voldoende informatie.

Service
Jan Blok (Amsterdam)
17/05/2017
10

betere service en kun je niet wensen, top!

Service
Nico Oosthoek
17/05/2017
10

Vriendelijk en deskundig personeel. Komen hun afspraak na.
Geven goed advies.

Verkoop
Anoniem
16/05/2017
10

goede service en plezierig kontakt

Service
P.C. Nieuwolt
12/05/2017
9

Prima service Medewerkers zijn zeer klant gericht. Afspraken worden correct nagekomen. Afspraak is afspraak. De showroom ziet er verzorgt uit. Prima uitstraling. De showroom nodigt uit om de showroom modellen te bekijken. Ook al kom je alleen voor een onderhoudsbeurt.

Service
Dhr. S.N.J. Rijsdijk (Hoofddorp)
10/05/2017
8

Klantvriendelijke benadering en goede service !

Service
Mevr.Foek (Haarlem)
08/05/2017
9

Goede service

Service
M. Quirijnen (Hoofddorp)
03/05/2017
9

goede service en juiste voorlichting

Service
Anoniem
19/04/2017
9

Prima service en prettig geholpen. Ik vind alleen dat de atmosfeer/lucht in de showroom/wachtruimte niet echt prettig.

Service
Ron Schlesinger (Amstelveen)
06/04/2017
8

Ik vind dit een fijne garage. Het contact met receptie en monteurs is prettig. Ik werk als klant fijn samen met deze mensen. Ik ga zelf mee de wekplaats in en zie wat er aan de auto gedaan wordt. Zo kan ik ook meteen overleggen over het evt wisselen van onderdelen en eventuele bijkomende kosten. Ik ben na enige jaren nog steeds erg tevreden met deze garage

Service
Y. Turchenko (Amsterdam)
06/04/2017
10

Very good service. Very friendly employees.

Service
Anoniem
29/03/2017
9

was een ding niet helder over het slijten van de voorbanden,zijn waarschijnlijk tegen de winter niet goed meer

Service
José Lommerse/Koppen (Cruquius)
29/03/2017
10

erg vriendelijk en correct!

Service
Anoniem
27/03/2017
8

Mijn auto wordt er goed onderhouden. Het personeel is vriendelijk. Door goede voorlichting vooraf kom ik niet voor verrassingen te staan. Ik kom hier al jaren en ik zie geen enkele reden om naar een andere garage te gaan.

Verkoop
Anoniem
27/03/2017
8

Fijne dealer, prettige medewerkers, altijd snel en prettig geholpen bij onderhoudsbeurten, nooit onverwacht vervelende verrassingen. Kortom, een garage om aan te raden.

Service
Anoniem
23/03/2017
9

betrouwbare; klantvriendelijk tegenover klanten, directe actie bij kleine problemen.

Service
Anoniem
23/03/2017
10

Goede service. Vriendelijk personeel. Afspraken worden nagekomen.

Service
Yvonne de Boer (Badhoevedorp)
23/03/2017
10

Toyota Dealer kan ik ten zeerste aanbevelen.
Professionaliteit, vakbekwaamheid, behulpzaamheid, vriendelijkheid staan bij deze dealer hoog in het vaandel.
Derhalve beoordeel ik deze dealer met een 10!

Service
C.A. Rood
16/03/2017
9

Ben indertijd verhuisd. Daar was men makkelijk in het niet nakomen van
Afspraken. Maar hier werden tot nu afspraken keurig nagekomen. Geen enkel
Probleem.

Service
M.Weijma, Marijke (hoofddorp)
09/03/2017
10

op alle gebieden een dikke voldoende

Service
A. Vreeburg (Hillegom)
08/03/2017
9

Je wordt altijd erg vriendelijk geholpen, ze denken mee met jou als klant.
Ze communiceren goed en zijn erg duidelijk.
Je komt niet voor verrassingen te staan.
Ze geven duidelijk door wat de kosten zullen zijn.

Service
R. Munscher (Hoofddorp)
02/03/2017
5

Mijn 1ste Toyota bij een andere dealer gekocht, deze ging failliet en ben gedwongen bij Hoofddorp gekomen.
Een nieuwe auto koop ik bij een andere (ToyotA) dealer

Service
Anoniem
23/02/2017
9

Deze dealer in Hoofddorp is een hele goede. De mensen die daar werken zijn heel vriendelijk en kundig. Het personeel straalt dit ook uit en men neemt echt de tijd voor je, erg netjes allemaal. Op deze manier zou je nooit een ander merk kiezen al is het alleen voor het personeel. (nu ben ik over het merk ook erg tevreden hoor, maar toch)

Service
Anoniem
20/02/2017
6

Omdat n normale onderhoudsbeurt plots heel veel duurder gaat worden als ik alle ongevraagd door Louwman geadviseerde reparaties laat uitvoeren. Bovendien kosten rekenen voor bijvullen van ruitensproeiervloeistof terwijl ik die n dag van tevoren had gevuld en slechts eenmaal gebruikt had. Kan dus niet 4 Liter ingegaan zijn. Is gewoon volksverlakkerij, soort diefstal.

Service
Anoniem
15/02/2017
8

Goede service, vriendelijk personeel.

Service
Tineke van der Wolf-Korbee (Lisse)
14/02/2017
9

Heel goede service, ik werd gebeld met de vraag dat er iets extra's aan de auto gedaan moest worden, of dat goed was....

Service
Merv. de Wit van Huijssteden-Krecke (Lisserbroek)
23/01/2017
7

betrouwbare garage.

Service
Anoniem
19/01/2017
9

Wordt er altijd goed geholpen

Service
R. Suiker (Hoofddorp)
05/01/2017
8

Ik kwam voor een onderhoudsbeurt en er 'knakte' iets in de stuurinrichting. Samen met monteur stuk gereden. Alles ging relaxed, vriendelijke bediening. Telefonisch overleg over de kosten en mogelijkheden. Leenfiets (was wel koud die dag!). Dus ik ging er prettig weer weg.

Verkoop
Anoniem
09/12/2016
9

Vriendelijk, bereikbaar, duidelijkheid.

Service
Anoniem
05/12/2016
9

service is prima, medewerkers zijn vriendelijk. Kortom hier kunnen collega dealers nog wat van leren.

Service
Ruud Uithol (Hoofddorp)
02/12/2016
10

Vriendelijke en vlotte ontvangst, correcte informatie, koffie tijdens het wachten, en een leenfiets als onderhoud wat langer gaat duren

Service
Dhr. P.J.J. van Koningsbruggen (Hoofddorp)
01/12/2016
9

Afspraak is afspraak, als je een klein probleem hebt of een vraag wordt je onmiddellijk geholpen, zeer vriendelijke medewerkers.

Service
Peter Willemsen (Hoofddorp)
30/11/2016
10

Professioneel, efficiënt en klantvriendelijk

Service
Uschi Sabelis (Heemstede)
30/11/2016
10

Goede service prijs kwaliteit in orde

Service
Richard Kessels (Hoofddorp)
10/11/2016
10

Plezierige en deskundige mensen. Alles klopt altijd en er wordt maximaal met de klant meegedacht. Grote klasse, beste garage ooit voor mij.

Service
Anoniem
22/09/2016
9

Vriendelijk, bereikbaar, duidelijkheid.

Service
Anoniem
25/08/2016
8

zeer vriendelijke in contact

Service
Ad Rieder (Hoofddorp )
24/08/2016
10

Geweldig team van receptie tot en met verkoop en garage. Houden zo

Service
Mw. A. Röhner (Zwanenburg )
11/08/2016
10

Betrouwbaar en mijn volgende auto komt daar ook waarschijnlijk weer vandaan.

Service
F Brandwijk (Hillegom)
27/07/2016
10

Klasse

Service
Bas (Hoofddorp)
20/07/2016
7

Zijn gewoon goed....

Verkoop
Anoniem
19/07/2016
8

Prettig geholpen. Er wordt rustig de tijd genomen voor je.

Service
Anoniem
19/07/2016
8

Goede dealer

Verkoop
Anoniem
06/07/2016
10

Keurig behandeld en fijne geholpen.

Verkoop
Anoniem
06/07/2016
10

Omdat ik nog nooit zo fijn behandelt bij officiële dealers. Deze vetos dealer doet mij denken aan Toyota Oudshoorn toen deze nog klein was en in Aarlanderveen zat toen was het nog 1 op 1. Veel persoonlijker dus dat is nu ver te zoeken.

Service
Louis Visseren (Amsterdam)
06/07/2016
8

De ontvangst is prettig met goede koffie en mogelijkheid om te wachten totdat de auto uit de werkplaats komt. Tevoren wordt aangegeven hoe hoog de rekening gaat worden en bij afwijkingen wordt er tevoren overleg gepleegd. Er is wifi en lektuur, dus je komt de tijd wel door. Gelukkig kom ik niet zo vaak bij de garage, alleen voor het preventieve onderhoud.

Service
Anoniem
22/06/2016
9

Zeer klantvriendelijke medewerkers die echt "ouderwetse" service bieden, je voelt je echt klant ipv een nummer. Werkzaamheden worden keurig en conform afspraak uitgevoerd.

Verkoop
Anoniem
09/06/2016
9

Goed persoonlijk contact en bereid tot extra inspanning om je vragen te beantwoorden.

Verkoop
Dhr. J. Jiskoot (Hoofddorp)
01/06/2016
9

weinig problemen met Toyota. Klantvriendelijk. Hulp bij thuisbrengen e.d.

Verkoop
Anoniem
30/05/2016
8

Wij zijn tevreden over de manier waarop het onderhoud wordt uitgevoerd.

Service
Anoniem
27/05/2016
10

De behandeling is altijd correct en zeer vriendelijk. Alle medewerkers zijn behulpzaam.

Service
Mevrouw. Schipdam (Hoofddorp)
26/05/2016
10

Service is goed en ze denken met je mee

Service
Anoniem
25/05/2016
8

Voor de toyota rijder in de regio hoofddorp zeker een aanrader. Zij komen de gemaakte afspraken goed na. Het onderhoud wordt prima gedaan. Tussen de service beurten is het niet nodig geweest om een garage te raadplegen. Dat is wat ik van een goede auto verlang.

Service
Kim van S (Nieuw Vennep)
25/05/2016
10

Bij mijn bezoek waren de medewerkers zeer klantvriendelijk, draaiden niet om prijzen heen en hielden mij op de hoogte van het onderhoud.
Er werd gevraagd of er extra dingen gedaan mochten worden aan mijn auto met daarbij een duidelijk overzicht en prijs.
Ik ben zeer tevreden naar huis gegaan.

Service
Dhr. S.NJ. Rijsdijk (Hoofddorp)
11/05/2016
8

Positieve ervaringen met de dealer

Service
Anoniem
04/05/2016
9

klantvriendelijkheid, professioneel, behulpzaam, informatie vooraf geen verrassing na afloop.
Plus ze waren omdat wij niet voor zessen de auto konden halen bereid om te wachten. Zeer fijn omdat het de dag erop Koningsdag was en iedereen vrij was.

Service
Anoniem
29/04/2016
10

Omdat ik heel erg tevreden ben ondanks dat het mijn 4e Aygo is de service hetzelfde als bij de eerste.
Ik werd zelfs herkend als u heeft u vorige Aygo aan u dochter overgedaan. Dat vond ik bijzonder na 1 jaar.

Verkoop
van Koningsbruggen (Hoofddorp)
29/04/2016
9

Kundig, vriendelijk en afspraak is afspraak

Verkoop
Anoniem
13/04/2016
10

alles erg goed

Verkoop
Anoniem
06/04/2016
10

Correcte en eerlijke informatie. Vriendelijke bejegening.

Service
C van der Waerden (Hoofddorp)
06/04/2016
9

Zeer tevreden

Service
Theo van de Voorde (Hoofddorp)
06/04/2016
8

Ik ben er pas 1 keer geweest en heb geen reden tot klagen

Service
Janna Boudewijn (Hoofddorp)
30/03/2016
9

Er wordt correct gehandeld en er worden geen reparaties uitgevoerd die niet eerst besproken zijn.

Service
Anoniem
16/03/2016
10

Iedereen bij deze dealer doet zijn uiterste best voor iedere klant.

Verkoop
A. van Lingen-de Jonge (Nieuw Vennep)
09/03/2016
9

Het was een fijne, aangename, niet opdringerige ontvangst en benadering. Er werd alle tijd genomen. Correcte afhandeling.

Verkoop
dhr.huurman (hoofddorp)
07/03/2016
9

duidelijk heid

Service
M.Weijma, (hoofddorp)
04/03/2016
10

niets op aan te merken,vriendelijk,voor zover ik kan beoordelen alles dik in orde.

Service
D. van der Steen (Haarlemmermeer)
02/03/2016
9

Keurig geregeld en de afspraken zijn nagekomen tegen een redelijke prijs.

Service
Anoniem
24/02/2016
8

goede telefonische bereikbaarheid , afspraak op korte termijn, aardig personeel.

Service
Lya Hartman (Hoofddorp)
24/02/2016
10

Alle medewerkers zijn vriendelijk, klantgericht en behulpzaam. Mijn ervaringen hiermee lopen vanaf 1994. Afspraken voor onderhoud zijn makkelijk te maken, de werkplaatsmedewerkers zijn deskundig, en..... een Toyota doet het dan natuurlijk altijd.

Service
Eric Kalle (Hoofddorp)
17/02/2016
10

Alles klopt bij deze dealer! Service, klantvriendelijkheid, snelheid, afspraken. Top!

Service
Anoniem
15/02/2016
9

Altijd vriendelijk en geven goede informatie. Nemen je serieus, ook als vrouw.

Service
Anoniem
12/02/2016
9

Bereikbaarheid (filiaal Hillegom was dichter bij huis maar is enkele jaren geleden gesloten). Bij de laatste kleine beurt met APK (gratis, wat elders doorgaans alleen bij een grote beurt wordt aangeboden!), is echter niet opgemerkt dat de auto iets naar rechts trekt. Dit is eerder al eens in de garage bekeken en met een bijstelling van het stuurhuis geprobeerd op te lossen, ten dele zo blijkt. Hiervoor zal ik dus een extra afspraak moeten maken om de voorste wielen te laten uitlijnen.

Service
Anoniem
10/02/2016
10

het is daar erg goed top top

Service
M. van Denderen (Hoofddorp)
10/02/2016
8

klantgericht, vriendelijk en makkelijk bereikbaar.

Service
Anoniem
03/02/2016
8

er zijn altijd verbeter punten

Service
Anoniem
02/02/2016
10

Je kan als klant blind varen op de service die wordt geleverd. Ik ben klant met een Rav 4 en een Aygo en kom als ruim 20 jaar bij deze dealer.

Verkoop
Peter Willemsen (Hoofddorp)
01/02/2016
9

Vanwege de vriendelijke, persoonlijke, correcte en efficiënte af/behandeling

Service
Jolanda Kloek (Lisse)
27/01/2016
8

Jammer dat er geen Toyota dealer dichter in de buurt is van Lisse. Noordwijk en Hoofddorp vind ik te ver om te fietsen als ik mijn auto moet brengen voor onderhoud. En ik wilde overgaan naar een andere auto met inruil van mijn huidige Aygo naar een Yaris. Maar nu ga ik kijken voor een dealer tussen Hillegom en Lisse, dichterbij. Dus Toyota loopt een koop mis hierdoor!

Service
jolanda sanders (zwaanshoek)
27/01/2016
10

Top garage

Verkoop
J.b. Heijne (Heemstede)
26/01/2016
8

Nog weinig ervaring met de dealer!

Service
Anoniem
15/01/2016
9

De afdeling onderhoud krijgt van mij geen 10 maar een 11. Maar de afdeling verkoop dat is een ander verhaal. Drie van de 7 Toyotas kocht ik in het zuiden want het verschil was te groot. Dus een 9.

Service
Anoniem
04/01/2016
10

Bij het brengen van mijn auto voor een service beurt vroeg ik (ongepland) of er een leenauto beschikbaar was. Deze was er wel, maar het betrof een automaat en stationwagen formaat. De 'gewone' leenauto was al verhuurd. Gezien mijn korte nachtrust in verband met de onverwachte ziekenhuisopname van mijn dochter en omdat ik bang was voor eventuele schade zag ik toch maar van de leenauto af. De baliemedewerkster ruilde de geplande auto om, omdat deze persoon immers gewend was aan een automaat. De verrassing van mij (en mijn gezin) werd nog groter toen ik bij het ophalen van de auto te horen kreeg dat ik de leenauto van de firma Louwman te goed kreeg!!! Fantastische menselijke service bij het meedenken van een situatie van een individuele klant!

Service
Anoniem
30/12/2015
10

vriendelijk en vakbekwaam personeel

Service
Anoniem
23/12/2015
8

Deze Toyota dealer is te vertrouwen, je kunt snel terecht, de werkplaats is goed, ze zijn te vertrouwen. Dit betekent niet dat de Toyota nooit stuk gaat, maar je wordt hier dan wel goed en eerlijk geholpen.

Verkoop
Anoniem
23/12/2015
10

Snelle reacties

Service
B.Oud (Hoofddorp)
23/12/2015
8

Altijd vriendelijk en behulpzaam, correct maar toch ook met humor. Komt persoonlijk en professioneel over.

Service
Marco Korzelius (Nieuw Vennep)
23/12/2015
10

Omdat het zo is ,de medewerkers zijn correct en aardig en de service is prima,ik heb nergens aanmerkingen op.

Service
p.v.koningsbruggen (hoofddorp)
23/12/2015
9

Betrouwbaar, afspraak is afspraak, eerlijk.

Service
R. Kessels (Hoofddorp)
23/12/2015
9

Er wordt goed naar je geluisterd. Er wordt helder geadviseerd wat je het beste kunt (laten) doen. Het ziet er altijd opgeruimd uit en alle relevante informatie is direct voorhanden. Je wordt er altijd geholpen.

Service
Rob Smit (Hoofddorp)
23/12/2015
9

Kwaliteit, deskundigheid, vriendelijkheid, snelheid

Service
J.Hutter (Badhoevedorp)
09/12/2015
10

Goede service

Service
Hr. N. Spaaragren (Hoofddorp)
03/12/2015
8

hij is een acht waard.

Verkoop
Anoniem
02/12/2015
8

Ik ben nu 1 week in het bezit van mijn Toyota en wil graag ervaren hoe de verdere service gaat. In het verleden heb ik een goede ervaring gehad dit is de reden waarom ik weer naar Dealer Louwman gegaan ben. Echter waren er toen andere medewerkers.
Dit heb ik ook met de verkoper besproken.
Tot dusver ben ik zeer tevreden.

Service
Dhr R. Munscher (Hoofddorp)
02/12/2015
4

1 Ik heb deze enquete al eerder ingevuld.
2 Ik denk dat met de uitslag NIETS gebeurd
3 Ik heb GEEN klik met deze dealer

Service
Burg Anker (Hoofddorp)
26/11/2015
10

Prima mensen aan de balie, de vriendelijk een goede uitleg geven over de reparatie en later de nota goed toelichten

Verkoop
Cora Snoek (Hoofddorp)
25/11/2015
9

Ik ben keurig en klantvriendelijk geholpen.

Verkoop
Anoniem
18/11/2015
10

Klantgericht en goede service

Verkoop
Anoniem
11/11/2015
7

After sales vind ik niet goed. Afgesproken dat ze zouden bellen of de auto bevalt maar heb nooit iets vernomen. 2x gebeld en zou terug gebeld worden maar ik ben nooit teruggebeld.

Verkoop
Anoniem
11/11/2015
10

Super service

Service
Anoniem
11/11/2015
8

Goede snelle sevice

Service
Anoniem
11/11/2015
8

goede garage voor onderhoud. Ben al jaren klant maar nog nooit een voertuig aangeschaft bij deze garage.
Bij andere garage kon er beter onderhandeld worden, dus daar gekocht. Voor onderhoud dus weer naar deze dealer.

Service
Anoniem
11/11/2015
8

Goede snelle sevice

Service
Anoniem
09/11/2015
9

nog nooit een klacht gehad over de gedane werkzaamheden. Tevens goede uitleg en adviezen.

Service
fred huisman (alkmaar)
09/11/2015
9

Leuke en eerlijke verkoper.
de aankoop van onze auto was in 2 minuten gedaan inclusief koffie tijd.

Verkoop
Dhr A.A.N.M.Schutz (Nieuw-Vdennep)
04/11/2015
9

Dealer heeft een goede naam en het zijn nette mensen.

Verkoop
Anoniem
21/10/2015
8

Snelle levering alleen vergeten terug te bellen na info vraag & na bestelling.

Service
Anoniem
12/10/2015
10

Vriendelijke ontvangst,uitleg reparatie,garantie Toyota.

Service
Anoniem
05/10/2015
9

Ik heb al jaren goede ervaringen met deze dealer.

Service
Anoniem
23/09/2015
8

Ik vind een 8 al heel mooi en weet niet wat ik voor eisen moet stellen om een 10 te geven.
Het was een normale onderhoud en APK beurt zonder gekke storingen of nare verassingen.
Het vervangen van remblokjes vind ik geen onaangename verassing om te laten herstellen. Dat hoort er gewoon bij.

Service
Anoniem
16/09/2015
9

Goede service, klant vriendelijk.

Service
Anoniem
11/09/2015
9

Balie medewerkers waren vriendelijk

Service
Anoniem
11/09/2015
8

Prettige bekwame groep medewerkers

Verkoop
Anoniem
11/09/2015
10

Goede service, klantvriendelijk

Service
Ranadeep Sarkar (Hoofddorp)
11/09/2015
8

Well, I have found it very pleasant there, however I think that they are not absolutely informed about everything that is going on. I requested information about a Car Cleaning program for the card holds -"Laat uw auto poetsen bij Louwman" and it didn't ring a bell for them. I think they should be able to make better communication. Don't get me wrong - they are very nice, very friendly and very good professionals and I have always been very happy being there. However there is always room for improvement. :)

Service
Anoniem
26/08/2015
10

Ik kom al 25 jaar bij deze dealer en heb altijd zeer goede ervaringen : de snelle en betrouwbare service en de vriendelijkheid van het personeel vind ik zeer waardevol.

Service
E. Hendrickx (Hoofddorp)
25/08/2015
10

Goede service!

Verkoop
Anoniem
20/08/2015
8

goede dealer

Service
Anoniem
20/08/2015
9

Zijn vriendelijk, duidelijk,

Service
Anoniem
19/08/2015
9

Vriendelijk en goede service

Service
Anoniem
19/08/2015
9

Correcte en duidelijke informatie over de onderhoudswerkzaamheden.
Vriendelijke uitstraling.

Service
A.V.Cannavò (Heemstede)
19/08/2015
9

Service en duidelijke taal

Service
Mevr. C.M. Rodrigues-Polet (Hoofddorp)
19/08/2015
9

De dealer is bijzonder prettig om naar toe te gaan, vriendelijke ontvangst, altijd een kopje koffie terwijl je wacht en vooraf een prijsopgave, ook niet onbelangrijk in deze dure tijden.

Service
Anoniem
17/08/2015
10

Vriendelijke en kundige mensen. Persoonlijkenbenadering

Verkoop
Anoniem
17/08/2015
10

Langdurige relatie, waardoor garage m'n wensen goed kent en hierop inspeelt

Service
Anoniem
11/08/2015
10

de service van dit bedrijf is uitstekend. Vriendelijk personeel en erg bereid een stapje meer te doen.

Service
Anoniem
06/08/2015
8

goede service

Service
Hilbert en Yvonne ten Voorde (Hoofddorp)
06/08/2015
8

Wij zijn zeer tevreden over de verkoopafdeling en de balie en werkplaats.

Service
Anoniem
04/08/2015
10

Receptie en werkplaats geven uitstekend informatie en advies.

Verkoop
Anoniem
03/08/2015
10

Klantvriendelijk, behulpzaam, goede service

Service
Rob Sassen (Badhoevedorp)
03/08/2015
10

Terzake kundig, vriendelijk, behulpzaam, goede communicatie en altijd even plezierig geholpen.

Service
AJJM Schoone (Hillegom)
29/07/2015
8

vragen mijnerzijds direkt en kundig beantwoord

Service
Anoniem
29/07/2015
6

Tijdens het opmaken van de rekening van de grote beurt zijn reparaties opgeworpen die niet echt noodzakelijk waren. Daardoor kon het eindbedrag naar beneden van 2080 naar 1100.

Service
Kees de Vries (Lisse)
23/07/2015
9

de beoordeling is zo hoog omdat de service uitermate correct, vlot en accuraat is uitgevoerd.

Verkoop
Anoniem
15/07/2015
10

Service gericht, klantvriendelijk

Service
A.Donsu (Haarlem)
08/07/2015
8

Duidelijk met prijsopgave, geen verrassingen achteraf.

Service
Anoniem
08/07/2015
10

Men denkt mee, is klant vriendelijk, geeft goed advies en de reparaties worden goed en naar tevredenheid uitgevoerd

Verkoop
S.C.Furum (Amstelveen)
08/07/2015
9

Het afleveren van de nieuwe auto was ontzettend goed geregeld. Hele goede en uitgebreide uitleg gekregen en ook veel persoonlijke aandacht. Kortom top!

Service
Anoniem
24/06/2015
8

De inruilprijs van een in te leveren Toyota kan altijd beter.

Verkoop
Anoniem
23/06/2015
10

Prima service, bloemetje erbij gekregen, alles werd prima uitgelegd

Verkoop
Anoniem
23/06/2015
10

Klantvriendelijk, goede service, prima uitleg over nieuwe leaseauto

Service
Anoniem
17/06/2015
8

Vriendelijke en snelle service. Helaas zijn niet altijd alle onderdelen op voorraad. Auto keert altijd terug in goede staat.

Service
Anoniem
17/06/2015
2

ontevreden over de uitvoering van de servicebeurt en klantontvriendelijkheid van de dealer. daarnaast zat er nog al een groot verschil tussen opgegeven en uiteindelijke kosten

Service
Richard Kessels (Hoofddorp)
17/06/2015
9

Prima dealer. Altijd behulpzaam, denken met je mee. Clean desk en ook verder prachtige showroom en wachtruimte met gratis lekkere koffie.
Vakbekwaam personeel.

Service
Anoniem
03/06/2015
10

Na de aankoop van mijn auto zijn alle onderhoudsbeurten naar volle tevredenheid uitgevoerd, volgens afspraak, op tijd en volgens offerte.
Een klacht vlak na het verlopen van de garantie werd ook coulant behandeld.

Service
Anoniem
28/05/2015
9

Zeer vriendelijk personeel, werkzaamheden naar verwachting uitgevoerd.

Verkoop
Anoniem
27/05/2015
10

Ik word altijd zeer vriendelijk en beleefd geholpen bij deze dealer. Ook bij mijn vorige Yaris, en iets minder bij de Yaris daarvoor en de Corolla daarvoor. Ik kom dus al heel lang bij deze dealer. Ik vind dat er een enorme groei zit in de kwaliteit van de serviceverlening. Die was bij de Corolla en de eerste Yaris beduidend minder. Maar dat is al minstens 10 jaar geleden.

Service
R Groeneveld (Amstelveen)
27/05/2015
10

Klantgericht erg behulpzaam en uiters vriendelijk

Service
Dhr. S.N.J. Rijsdijk (Hoofddorp)
26/05/2015
8

Het goede contact met de receptie, de professionele uitvoering van de werkzaamheden en
daarna het terugontvangen van de auto in gewassen staat, met aan de binnenspiegel een label met
een dankwoord van de monteur die de onderhoudswerkzaamheden heeft verricht !

Service
Anoniem
20/05/2015
10

klantvriendelijk vakmanschap en service

Service
Anoniem
18/05/2015
8

correcte behandeling, alles volgens afspraak

Service
Anoniem
13/05/2015
10

Goed werk!

Verkoop
Anoniem
13/05/2015
10

Dealer is behulpzaam en vriendelijk en heeft verstand van zaken.

Service
Anoniem
13/05/2015
6

niet zo zuinig met verstekken van ruitenwisservloeistof.

Service
George Christiaans (Hoofddorp)
13/05/2015
9

Goede service

Verkoop
J. Warmerdam (Nieuw-Vennep)
13/05/2015
9

vlotte afwerking, en aflevering

Service
Ruud H. Smit (Hoofddorp)
13/05/2015
9

Vriendelijk, behulpzaam en denken mee met de klant.

Service
Anoniem
29/04/2015
9

De dealer is gewoon goed.

Service
Anoniem
29/04/2015
8

Wordt altijd correct geholpen

Service
dhr.K ten Dam (Haarlem)
29/04/2015
9

Heb er nooit geen problemen gehad, aardig geholpen en voor al goede voor lichting
Hoop dat het altijd zo blijft

Service
Peter C.H.W. de Lange
07/04/2015
7

Bij een "beurt+APK keuring" werd ik na telefonisch overleg op de hoogte gebracht dat er twee nieuwe voorbanden alsmede enige filters vervangen diende te worden.
Ik ging daar mee akkoord en bij de afrekening ad € 486,50 klopte het allemaal.
Helaas werd een beschermkapje voor de trekhaak -waar ik om gevraagd had- in rekening gebracht ad € 3,02 en "omdat ik zo'n goede klant was" kreeg ik een -eveneens gevraagd- ijskrabbertje gratis !!!!!
Ik vond die € 3,02 wat kinderachtig....... want hoe "klein" kan een dealer zijn?

Service
Anoniem
25/03/2015
9

Degelijk, aardig.

Service
Rob van der Woude (Driehuis)
25/03/2015
10

Plezierige klantvriendelijke werkplaats receptie. Goede uitleg door monteur van noodzaak van de reparatie (vooraf) en een prijsopgave.

Service
Dicky Koens (Hoofddorp)
23/03/2015
9

Betrouwbaar, vriendelijk en komen beloftes na.

Service
Anoniem
18/03/2015
9

ze staan altijd voor me klaar

Service
Mvr. A. Sloot (Lisserbroek)
18/03/2015
10

Mijn RAV word keurig onderhouden, Personeel is vriendelijk en vakkundig. Denkt zonder te vragen mee om vanuit klanten oogpunt kosten besparend mee te denken. Dikke pluim mannen !

Service
Kanis (Nieuw Vennep)
17/03/2015
8

Ik ben van mening dat deze dealer normaal tot goede prestatie levert.

Service
Anoniem
11/03/2015
10

Goede service, prettige medewerkers.

Service
F Brandwijk (Hillegom)
11/03/2015
9

Netjes, duidelijk goede onvangst

Verkoop
p huurman (zwaanshoek)
11/03/2015
10

goede service en correct

Service
jan v. d. galien (badhoevedorp)
05/03/2015
9

vriendelijk en goede uitleg.

Verkoop
Anoniem
04/03/2015
9

Geen klachten, prettig om naar deze dealer te gaan.

Service
Nico Oosthoek
25/02/2015
10

Vergeleken met mijn vorige Toyota dealer een grote verbetering. Betrouwbaar en zeer goede service. Probleempjes werden snel en goed opgelost.

Service
R.F.P. de Zwart (Hoofddorp)
25/02/2015
8

Goede voorlichting en goed gewerkt.

Service
Lya Hartman (Hoofddorp)
18/02/2015
8

Cijfer 8 geeft mijn volle tevredenheid weer ten aanzien van de klantgerichtheid en kundigheid van deze dealer.

Verkoop
Anoniem
11/02/2015
8

Wordt er altijd goed geholpen ik mag wel zeggen dat we een goede band met elkaar hebben

Service
Anoniem
05/02/2015
8

Klantvriendelijk.

Service
Anoniem
04/02/2015
9

prima service afspraak is afspraak. Netjes te woord gestaan. Auto is keurig afgeleverd.

Service
joke van den berg (hoofddorp)
29/01/2015
9

al meer dan 25 jaar worden onze autoos gekocht en onderhouden door uw garage ..... altijd duidelijke afspraken en een prima onderhoud !!!geeft een veilig rij gevoel !!!!

Verkoop
Anoniem
28/01/2015
9

Bij Louwman Hoofddorp wordt een klant ook echt als een klant aangemerkt. Je krijgt hier het idee dat een Toyota niet zomaar een auto is. Duidelijk is dat niets aan het toeval wordt overgelaten en de auto in perfecte handen is.

Verkoop
Serné (Hoofddorp )
28/01/2015
8

Kan altijd beter en een 10 is een utopie in de autowereld.

Service
Jan Berghoef (Rijsenhout)
26/01/2015
9

goede service en monteurs

Verkoop
Anoniem
16/01/2015
9

Vriendelijk en goed geholpen

Verkoop
Anoniem
06/01/2015
8

Zeer vriendelijke medewerkers met veel Kenia van zaken.

Service
Anoniem
29/12/2014
8

Omdat ik dat een goed cijfer vind! Een tien geef ik nooit, want nobody is perfect.

Verkoop
Dhr Groenewoud (Rijsenhout)
29/12/2014
9

Aardige mensen behulpzaam ik voel me daar thuis.

Service
Remco Suiker (Hoofddorp)
29/12/2014
8

Dit was de eerste keer, dus ik ben even voorzichtig. Deze eenvoudige controle ging perfect, maar ik wil de zaak ook wel eens meemaken als iets tegenzit.

Service
Anoniem
24/12/2014
9

prettige bediening ,prima uitleg.

Service
B.C. Vols (Hoofddorp)
24/12/2014
8

Vriendelijk, behulpzaam en vakbekwaam personeel.

Service
Rick Franke (Hoofddorp)
15/12/2014
10

Gewoon goed en persoonlijk!

Service
Madelon (Amstelveen )
10/12/2014
9

Top service en aardige medewerkers!!

Verkoop
Bas Romeijn (Hoofddorp)
09/12/2014
9

Zeer vriendelijk en `n goede service !

Verkoop
Dhr. Bosch (Lelystad)
08/12/2014
10

Zeer correct geholpen, goede uitleg, vriendelijk en leuke aflevering

Service
Dhr P. Groenland (Hoofddorp)
03/12/2014
9

Wij komen hier al 20 jaar (meen ik) en hebben een goede klik met de medewerkers van Louwman Hoofddorp.

Service
Anoniem
02/12/2014
9

Grote service gerichtheid.

Service
Anoniem
02/12/2014
9

Correcte behandeling.
Service als afgesproken

Service
Dhr. J. Jiskoot (Hoofddorp)
02/12/2014
9

betrouwbaar, klantvriendelijk, houden aan afspraken

Service
Michael Pantlin (Hoofddorp)
02/12/2014
9

Service is helder, duidelijk en correct. Personeel is behulpzaam en vriendelijk.

Service
Richard Kessels (Hoofddorp)
02/12/2014
10

Wat je afspreekt, wordt prima uitgevoerd. Als er iets even moeilijk is dan is er direct overleg en wordt een oplossing gevonden. Vakbekwaam personeel, altijd vriendelijk, zakelijk en erop gericht jou te helpen, ook als er een groter mankement is, wat overigens zelden voorkomt. Mooie en altijd ordelijke receptie.
Zó hoort een autobedrijf te werken volgens mij.

Service
W.Tenge (Hoofddorp)
02/12/2014
9

Goede service en behandeling

Verkoop
Brenda en Peter Stuurman (Hoofddorp)
25/11/2014
9

Fijne behandeling door betrokken medewerkers, wat heeft geresulteerd in de aankoop en aflevering een bijzondere auto.

Verkoop
Anoniem
24/11/2014
8

No nonsens. Recht door zee.

Verkoop
Anoniem
28/10/2014
9

Vriendelijkheid en komt gemaakte afspraken na.

Verkoop
Anoniem
28/10/2014
9

Vriendelijk personeel en goede service

Service
Anoniem
27/10/2014
9

Altijd correcte behandeling

Service
Anoniem
27/10/2014
9

Sinds de dealer in hoofddorp zit ben ik klant. Ik ben altijd naar volle tevredenheid geholpen. Personeel neemt de tijd voor elke klant en is altijd vriendelijk. Je zou bijna zeggen het is familie.

Verkoop
Wilma Roeleveld (Nieuw Vennep)
22/10/2014
9

Tja een 10 zit er net niet in. Beetje flauw misschien, maar daarvoor zijn nog wat punten op de i nodig. De wieldop rechtsvoor zat niet helemaal goed en er ontbrak een krik in de auto. Allemaal constateringen van mijn man, dus tja .....

Service
Anoniem
21/10/2014
6

reeds eerder beantwoord. (volledig mijns inziens)

Service
E.Schoorel (Hoofddorp)
21/10/2014
8

ggewoon normaal goed werken leveren niets uitzonderlijks

Service
Uschi sabelis (Heemstede)
21/10/2014
10

Klantvriendelijk en goede service

Service
Anoniem
20/10/2014
8

prima behandeling.
duidelijke uitleg
vriendelijke mensen

Service
Anoniem
16/10/2014
10

als het nog goedkoper kan dan zou dat mooi zijn

Verkoop
Anoniem
15/10/2014
8

Goede service en deskundig personeel

Service
Anoniem
14/10/2014
8

Goede service. Klantvriendelijk
Duidelijkheid over de werkzaamheden.

Verkoop
Anoniem
08/10/2014
9

gewoon uitstekend

Service
Anoniem
06/10/2014
8

aardige mensen, keurige behandeling

Verkoop
M. Geurd (Nieuw-Vennep)
02/10/2014
10

word correct geholpen.

Service
mevr.Schoenaker (badhoevedorp)
02/10/2014
9

vriendelijke bediening, op tijd werken.

Service
Anoniem
01/10/2014
9

Wat vooral de doorslag heeft gegeven zijn de adviesen die de receptie/werkplaats bemiddeling heeft gegeven over de noodzaak van de onderhouds beurt, met betrekking tot de gereden kilometers.

Service
Anoniem
01/10/2014
9

Respect voor de klant, extra aandacht, kwaliteit

Service
Anoniem
01/10/2014
9

Louwman Hoofddorp heeft bij mij vertrouwen gewonnen door de goede service en de adviezen van de receptie/werkplaats medewerkers.

Service
Anoniem
01/10/2014
9

Goed georganiseerd, beurt binnen de afgesproken tijd gereed, duidelijk overzicht verrichte activiteiten, wachtruimte beschikbaar met koffie en wifi.

Service
Anoniem
01/10/2014
9

Goede service, klantvriendelijk en kan snel terecht

Service
Anoniem
30/09/2014
7

De receptie is heel correct, de reparaties lijken me ook behoorlijk uitgevoerd. Hoewel de importeur had bepaald dat de XENON verlichting van mijn AVENSIS, wegens een fabricagefout, gratis vervangen mocht worden deed de dealer waar het hier om gaat aanvankelijk heel moeilijk. Later is alles toch goed gekomen.

Service
Anoniem
30/09/2014
10

prima

Verkoop
De Heer Jan Rozendaal (Aalsmeer.)
30/09/2014
10

Goede voorlichting,klantvriendelijkheid en behulpzaam bij het oplossen van problemen.

Service
Mevr. van Lunteren (Hoofddorp)
30/09/2014
7

Ze komen hun afspraken na.

Service
Anoniem
23/09/2014
8

wordt correct geholpen

Service
Anoniem
23/09/2014
9

De totale werkwijze is mij een negen waard

Service
Anoniem
23/09/2014
3

Bij een eerdere afspraak (inbouw bandenspanningssysteem) zijn gemaakte afspraken niet nagekomen.

Service
Anoniem
22/09/2014
9

tevreden

Service
Anoniem
19/09/2014
10

Zeer tevreden met receptie en het onderhoud (werkplaats)

Service
Anoniem
19/09/2014
8

eerste visite, maar eerste indruk is wel goed!

Service
Anoniem
19/09/2014
8

Goede, vlotte en professionele service. Informatie over uit te voeren reparaties inclusief kosten wordt voorafgaand aan de reparatie telefonisch verstrekt. Nette oplevering van de auto inclusief wasbeurt. Handig dat er een leenfiets beschikbaar was.

Verkoop
Anoniem
19/09/2014
9

Tijdens de aankoop van de auto ben ik prettig geholpen, verder heb ik nog geen ervaring met de dealer.

Verkoop
Anoniem
19/09/2014
8

gezellige vriendelijke verkoper

Service
Anoniem
19/09/2014
8

goede service, vlotte afhandeling, betrouwbare indruk

Verkoop
Dhr. R.Visser (Haarlem)
19/09/2014
10

Klant vriendelijkheid, het gehele plaatje klopt. Kennis van zaken, goed advies, goede begeleiding, prima service.

Service
Anoniem
10/09/2014
8

prima, komen afspraken na

Service
Anoniem
09/09/2014
8

Klantvriendelijk en correct in het afhandelen.

Service
Mw. A.M. Röhner (Zwanenburg)
03/09/2014
10

Ik vind deze dealer al jaren perfect. Goede service en doen wat ze zeggen.

Verkoop
N vd Berg (Lisse)
03/09/2014
10

Het hele verkooptraject is ontzettend soepel verlopen. Zelfs nog warmer en beter dan ik durfde te verwachten.
Toyota maakt echt verschil!

Service
P.Bouwman (Zwaanshoerk)
03/09/2014
9

Het totaal plaatje van Toyota Louwman Hoofddorp klopt in mijn visie!
Ook de zgn. direct service wordt meestal volgens mijn verwachting uitgevoerd.
Een 10 jaar tevreden klant!!!

Service
Anoniem
02/09/2014
9

betrouwbaar, behulpzaam en vriendelijk

Service
Luc Uiterwijk (Leusden)
28/08/2014
7

tevreden

Service
A Schoone (Hillegom)
27/08/2014
8

35 jaar bij dealer in Hillegom gezeten en dan is Noordwijk of Hoofddorp erg ver weg

Service
Anoniem
27/08/2014
8

Wij geven de dealer een 8, wellicht om subjectieve redenen, nl. dat wij al sinds 1977 Toyota rijden.
Wat ik wel wil toevoegen aan dit onderzoek is, dat ik het vervelend vind om via de mail nogmaals te worden benaderd voor een klantvriendelijkheids onderzoek, terwijl wij ook al TELEFONISCH vragen beantwoord hebben. Dubbel op dus.
Heel irritant! Graag aandacht hiervoor!

Service
Anoniem
27/08/2014
9

tevreden over vrijwel alles

Service
Anoniem
27/08/2014
9

prettige mensen, prima uitleg

Verkoop
Robert Onclin (Hoofddorp)
25/08/2014
10

Helemaal top!!

Service
Anoniem
20/08/2014
9

Correcte afhandeling, je wordt keurig te woord gestaan, gebeld als de auto klaar is. Goede uitleg over de werkzaamheden

Service
Anoniem
19/08/2014
8

personeel, bereikbaarheid,

Service
Anoniem
19/08/2014
9

Goede service. Personeel met een prima kennis en uiterst correct.

Service
Anoniem
14/08/2014
9

tevreden

Service
Anoniem
14/08/2014
8

goed geholpen

Service
F Brandwijk (Hillegom)
14/08/2014
9

Vriendelijk-zakelijk en correct

Service
Anoniem
13/08/2014
8

gemak van afspraak maken via internet, keurige bevestinging, kan wachten op de werkzaamheden met een kopje koffie. Wordt altijd netjes te woord gestaan en als er iets gerepareerd moet worden dan wordt dit voor akkoord voorgelegd met opgave van de kosten.

Service
Anoniem
13/08/2014
8

Alles is goed

Verkoop
Anoniem
05/08/2014
9

Wordt goed geholpen, service is prima.

Verkoop
Marleen Holthaus-Plug (Noordwijk)
05/08/2014
10

Zeer goede service, bekwame monteurs, vriendelijke en meedenkende verkoper en altijd een gastvrij onthaal.

Service
Anoniem
29/07/2014
10

Goede advisering bij bestelling auto. Auto wordt prima onderhouden, goede service, aandacht voor de klant, fijne wachtruimte.

Service
Dhr. M. van den Berg (Hoofddorp)
24/07/2014
10

Meer dan uitstekende service!

Service
Anoniem
22/07/2014
9

Het was een eerste kennismaking en die is mij goed bevallen. De rest moet ik nog ervaren.

Service
Anoniem
22/07/2014
8

Goede service, vriendelijke medewerkers

Verkoop
Anoniem
17/07/2014
10

een uitsteknede dealer met geweldig personeel!!!!!!!!!

Verkoop
Anoniem
16/07/2014
8

een goede service

Verkoop
Reemt Groeneveld (Amstelveen)
16/07/2014
10

Prima afhandeling en klantvriendelijk

Service
Anoniem
10/07/2014
8

Ik werd bij deze dealer prettig en accuraat geholpen.

Service
Vakschoenmakerij Stolker (Lisse)
09/07/2014
10

Perfecte service

Verkoop
Anoniem
08/07/2014
10

Uitstekende service!

Service
Anoniem
08/07/2014
8

vriendelijk deskundig personeel, goede snelle uitvoering werkzaamheden.

Service
C.Brouwer (Hoofddorp)
08/07/2014
6

Prima werkplaats met duidelijke prijsafspraken. Op verkoopgebied vonden wij ze niet echt klantvriendelijk en voelden wij ons een nummer en niet echt serieus genomen. Verkoper maakt ook geen sympathieke indruk.

Service
h.j.c.muschter (zwanenburg)
08/07/2014
8

ben tevreden met service vanuit de dealer.

Service
h.meijers (hoofddorp)
08/07/2014
10

erg tevreden en geen klachten

Service
Anoniem
07/07/2014
9

klantvriendelijk, zowel receptie als werkplaats personeel en de service

Verkoop
Anoniem
01/07/2014
8

Goede ervaring en geen vervelende zaken te melden. Met verkoper eerlijk en no-nonsens zaken doen.

Service
Laurens Roek (Hoofddorp)
30/06/2014
9

Aardige en betrouwbare mensen met een deskundig advies

Verkoop
Anoniem
27/06/2014
8

Prettige klantbehandeling. Goede service.

Service
Anoniem
26/06/2014
9

vriendelijk personeel en duidelijke uitleg overde reparaties

Service
Anoniem
26/06/2014
9

uitstekende service, duidelijke prijsopgave, extra werkzaamheden in overleg. Vriendelijk personeel.

Verkoop
Anoniem
16/06/2014
9

Goed geholpen, prettige garage

Service
Anoniem
13/06/2014
7

Service naar verwachting.

Service
Anoniem
11/06/2014
8

goede service. Vriendelijk, en competent

Service
George (hoofddorp)
11/06/2014
10

vriendelijkheid, mee denkend, zoals je als klant behandeld wil worden, je voelt je als klant belangrijk, dat is toch wat we allemaal willen, in een woord geweldig.

Service
Anoniem
10/06/2014
9

Goede service en duidelijkheid

Service
Dennis Mulder (ALMERE)
06/06/2014
9

klantgericht

Toyota Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.